Utrecht - 19 juli 2022

GetyourStudio gecertificeerd Technology Partner voor Sincular.live

Professionele live video graphics nu bereikbaar voor elke organisatie met videocontent ambitie. GetyourStudio, leverancier van complete videostudio's voor organisaties, is vandaag gecertificeerd technologie partner geworden van Singular.live, de pionier van revolutionaire cloud-native technologie voor live grafische overlays.

GetyourStudio levert alles-in-één, plug-and-play videostudios met zelf ontwikkelde StudioAssist-software voor het bedienen van meerdere camera's en videobronnen, zoals PowerPoint-presentaties, videoclips en andere media. Marktleider op gebied van cloud graphics integrate Singular.live vormt een aanvulling op GetyourStudio, waardoor eenvoudig aanpasbare live graphics van uitzendkwaliteit kunnen worden toegevoegd. Door de integratie verloopt alles volledig via een gebruiksvriendelijk, cloudgebaseerd platform. Dit sluit aan bij de missie van beide organisaties om professionele videoproductie voor elke organisatie te democratiseren.

GetyourStudio's CEO en mede-oprichter Marc Hak zegt: "Net als Singular is het onze missie om broadcast technologie in handen van elke organisatie te brengen. Het belang van video is voor meer organisaties dan ooit essentieel geworden. Velen hebben geen AV-experts of regisseurs, maar hebben desalniettemin behoefte aan in-house geproduceerde video-inhoud van hoge kwaliteit. We halen de complexiteit uit het proces van het maken van professionele videocontent. Dankzij onze Singular-integratie kunnen prachtige live graphics worden gemaakt die passen bij de branding van een bedrijf. Zelfs zonder interne grafische ontwerpers of video-editors."

"Singular is op een missie om alle toetredingsdrempels voor live videoproductie weg te nemen. Door samen te werken met innovatieve partners zoals GetYourStudio die deze visie delen, wordt productie van live broadcast kwaliteit voor iedereen mogelijk. Cloud-native tools bieden ook schaalbare, toegankelijke en duurzame alternatieven voor traditionele tools , door geavanceerde functies toe te voegen die voorheen gewoon niet mogelijk waren", voegt Jeff Heimbold, Head of Commercial bij Singular.live, toe.

Over GetyourStudio

GetyourStudio is gevestigd in Utrecht. Het team achter GetyourStudio is diep geworteld in de mediawereld en de e-learning industrie en heeft tientallen jaren ervaring met het leveren en bouwen van studio's voor commerciële organisaties, zorg- en onderwijsinstellingen, non-profit organisaties of overheidsinstanties.

Over Singular.live

Het Singular.live-platform transformeert broadcast-graphics met een geavanceerde, browser gebaseerde ervaring die omroepen en ander organisaties in staat stelt om graphics te leveren zonder te hoeven investeren in dure infrastructuur, extra studioruimte, grote productieteams of verzendkosten. De auteursomgeving van Singular.live maakt live grafische overlays van professionele kwaliteit duurzaam, eenvoudig en kosteneffectief.